Search this site
Embedded Files
Skip to main content
Skip to navigation
Traiteur Dirk Tack
Menu's
Terug naar 'Eindejaarsfolder'
Kerst- en Nieuwjaarsmenu
=
44,50
euro per persoon
Dit
menu
omvat het
volgende
(per persoon)
:
3 stuks warme hapjes (assortiment)
bospaddenstoelensoep
glas van zeevruchtencocktail met gerookte zalm
Normandische tongrolletjes in garnaalsaus
hertekalffilet Grand Veneur
(stuk van 220g)
gebakken witloof
gestoomd appeltje met saus
spekboontjes
kroketjes
wildsaus
kerstgebak
Feestmenu
=
42,50
euro per persoon
Dit menu omvat het
volgende
(per persoon)
:
3 stuks warme hapjes (assortiment)
tomatenroomsoep met balletjes
glas van
garnaalcocktail
Oostends vispannetje met zalm, kabeljauw en scampi's in garnaalsaus
Normandisch varkenshaasje met champignons en spekjes
(stuk van 220g)
gebakken witloof
gestoomd appeltje met saus
spekboontjes
kroketjes
wildsaus
kerstgebak
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse