Search this site
Embedded Files
Skip to main content
Skip to navigation
Traiteur Dirk Tack
Gevulde kalkoenen en kalkoenfilets
Terug naar 'Eindejaarsfolder'
Zelf bakken
Gevulde kalkoen van
± 3 kg
➡ 75 euro/
stuk
Gevulde kalkoensfilet
±
2
kg
➡
5
5 euro/stuk
Voorgebakken
Gevulde kalkoen van
± 3 kg
➡
9
5 euro/stuk
Gevulde kalkoensfilet
± 2 kg
➡
70
euro/stuk
Kalkoensmenu
(v
oor 10 à 1
2 personen)
= 1
75
euro/
menu
1 gevulde kalkoen van
± 3 kg (voorgebakken)
12 stuks gebakken witloof
12 stuks gestoomde appeltjes
500 gram veenbessensaus
2 kg knolselderpuree
50 stuks verse kroketten
2 liter fine champagnesaus
Kalkoenfiletmenu
(
8
personen)
= 1
30
euro/
menu
1 gevulde kalkoensfilet van
±
2
kg (voorgebakken)
8
stuks gebakken witloof
8
stuks gestoomde appeltjes
3
50 gram veenbessensaus
2 kg knolselderpuree
35
stuks verse kroketten
1,5
liter fine champagnesaus
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse